Приятелят и бившият съпруг на Дженифър Лопес са приятели!

Дженифър Лопес

Веднага щом се раздели с Марк Антъни, Джей Ло започна бурна връзка с 24-годишния танцьор Каспър Смарт. Седмици наред съпругът на звездата изпадаше в ярост, щом видеше Дженифър да афишира връзката си. 

Заради това, Марк беше решен да поведе истинска война срещу нея, дори измисли стратегия, за да унижи Дженифър – посъветва я да отиде на психиатър и дори забрани на Каспър да се занимава с децата му. С времето обаче, раните на Марк зараснаха, за което междувременно Джей Ло трябва да благодари на Шанън де Лима, манекенката от венецуелски произход, която наистина съумя да успокои бившия й съпруг. Сега всичко върви добре между Марк и Дженифър, дори повече, екссъпругът на

Дженифър Лопес и Марк Антъни

звездата стана приятел и с Каспър. Виждайки, че младият танцьор отглежда добре децата и те го харесват, Марк реши да зарови томахавката, за което можем само да го поздравим. Преди дни Дженифър Лопес и Каспър се завърнаха от турне, заедно с двете близначета на певицата, а Марк Антъни ги посрещна на летището. Докато прегръщаше децата, той дори се здрависа с Каспър. Най-накрая една цивилизована раздяла.
No Me Ames:

http://youtu.be/hPQSTDaZrN0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *