Принц Уилям и Кейт Мидълтън чакат дете

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

  Дългоочакваната първа рожба на Уилям е напът. Британският престолонаследник и половинката му Кейт Мидълтън чакат бебе, но още не са обявили това официално. Причината да мълчат е в ранната фаза на бременността. Дукесата на Кеймбридж е трудна едва от 4 седмици и предвид здравословното й състояние всяка разгласа може да се окаже преждевременна радост.

Пикантна информация за бременността на Кейт достигна тези дни до американското списание „Стар“. Според източници на изданието Кейт заченала по време на Олимпиадата в Лондон. Двамата със съпруга й Уилям отдавна планирали да си направят бебе, но прекалено сгъстеният им график не им позволявал да прекарват повече време заедно.

На сватбата си

Игрите в английската столица дали шанс на благородниците да бъдат един с друг по-дълго. Докато вървяла олимпиадата, знатните особи три седмици мачкали съвместно чаршафите и усърдието им дало резултат.

През февруари медиите на Острова пак бяха подхванали мълвата, че дукесата очаква дете, след като Кейт и Уилям се бяха усамотили за коледните празници. Уви, в следващите месеци снагата на красивата съпруга на принца така и не наедря, а сп. „Нешънъл инкуайърър“ обяви, че дукесата е пометнала.

Съмненията, че Кейт е ялова се засилиха и след изцепка на свекърва й Камила. Грозноватата мащеха на Уилям се изказа пред свои приятелки, че не вярва някога да стане баба. Причина за подозренията й били здравословните проблеми на Мидълтън, които пречели да се износи здраво дете.

Ако се вярва на последните клюки от кралския двор, ситуацията с детеродните способности на Кейт изобщо не е драматична. Дукесата и Уилям все пак ще станат родители, като се очаква бебето им да се появи в края на април – точно 3 години след сватбата им.

„Вълнението и на двамата е много голямо, когато се заговори за деца. Те искаха да имат бебе веднага след като се венчаха, но покрай всичките им ангажименти не можеха да останат за повече от седмица заедно.

Понякога Кейт дори пътуваше стотици километри, за да е с мъжа си по време на овулацията, но пък тогава стресът й пречеше да зачене“, разкриват от антуража на Мидълтън.

Най-щастлива от новината за предстоящото раждане била сестрата на бъдещата майка – Пипа. Тя изгаряла от желание да споделя с познатите си радостната вест. На няколко пъти била засичана и да обикаля магазини за бебешки стоки но за да не издаде кака си пред продавачките, твърдяла, че търси подарък за приятелка.

„Кейт и Пипа са много близки и нямат тайни помежду си. Ако дукесата е бременна, то новината със сигурност е споделена първо пред сестра й. А нейното вълнение е доказателство, че в семейството се случва нещо специално“, коментират близки до британския кралски двор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *