Потрес! Синът на Бритни Спиърс – Шон е от девера й!

Бритни Спиърс със сина си Шон

  Истинска буря се разрази около Бритни Спиърс по празниците. 31-годишната изпълнителка бе замесена в грандиозен скандал – появиха се съмнения за това кой е бащата на по-големия й син Шон Престън.

Братът на бившия съпруг на Спиърс Кевин Федърлайн обяви, че по време на брака си певицата редовно е кръшкала с него. Новината шокира холивудския елит който през годините е ставал свидетел на какви ли не панаири. Сензацията бе публикувана в таблоида „Нешънъл инкуайърър“, пред който Кристофър Федърлайн реши да се изповяда точно преди празниците.

Деверът обясни как отношенията му с Бритни преминали от роднински в интимни и как звездата решила да го ограби с 4500 долара. Певицата си присвоила сумата от кредитната му карта и с парите накупила играчки за синовете си.

Бритни въртяла любов и с двамата

„Тя е маниачка и не подлежи на контрол. Разказвам за отношенията ни, защото тя се опита да ме изнудва. Когато ми открадна картата, ме заплаши, че ако подам оплакване срещу нея в полицията, ще ме съди за издръжка за сина ни. Наистина Шон е от мен, но не исках това да излиза на бял свят по този грозен начин“, сподели Крие.

Той действително имал намерение да подаде жалба срещу бившата си любовница. Дори бил пуснал документи за кражбата й, но след като адвокатите на Бритни го притиснали за издръжка на сина им, оттеглил тъжбата.

В интервюто си за „Нешънъл инкуйърър“ Кристофър отбеляза, че днес жестоко съжалява за слабостта, която е проявил към певицата, и за това, че толкова години е мълчал пред близките си. Той пазел тайната за бащинството си, за да не бъде Бритни разобличена като кръшкачка и това да съсипе брака й с Кевин.

Спиърс и Федърлайн се разделиха преди 6 години. По време на съвместния им живот двамата се сдобиха и с още едно дете – Джейдън. Малчуганът се роди през септември 2006 г, само два месеца преди родителите му да подадат документи за развод.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *