Потрес! Бившата жена на Сталоун – пропаднала алкохоличка!

Бриджит Нилсен - сега!

Бившата секс бомба, датчанката Бриджит Нилсен, която е и екссъпруга на екшън звездата Силвестър Сталоун, изпадна в дълбока депресия. Онзи ден десетки нейни съграждани от Лос Анжелис видяха как бившата звезда се търкаля пияна – заляна в един от популярните градски паркове на града.

Но за неин късмет едва ли много от очевидците са успели да познаят в лицето на клетата алкохолизирана жена, бившата звезда и секс символ на няколко поколения Бриджид Нилсен. Сега  една от най-големите красавици в звездния небосклон на Холивуд е променена до неразпознаваемост и не прилича на себе си.

Бриджит Нилсен - преди

Едва ли някои от нас също би я разпознал, това можем да се убедим от направените и тази седмица ужасяващи снимки на  49-годишната актриса.

На фотосите се вижда как Нилсен е легнала на моравата, гушнала бутилка водка. Бившата жена на Силвестър Сталоун нееднократно се е опитвала да се пребори с алкохолната зависимост, но уви неуспешно.

Мел Гибсън - почерпен стабилно

                                     Явно алкохолът е бича на звездите, преди няколко дни, пък папараците заловиха „лошото момче“ на Холивуд Мел Гибсън, в неадекватно състояние да прави скандал.

  Преди това фотографите запечатаха Мат Льобланк, познат на феновете като Джоуй от „Приятели“, пиян на кирка да го извличат приятелите от нощен клуб.

Мат Льобланк

                                                                                   А клипа на лазещия по земята къркан до козирката Дейвид Хаселхоф отдавна вече е хит в нета. Дали не е време за нов сух режим в Калифорния?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lEjgXC5v5_8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *