Поп иконите “Спайс Гърлс” отново на една сцена, но без Виктория

„Спайс гърлс"

  Новината, че разпадналата се преди 10 години легендарна женска група „Спайс гърлс“ се събира пак, накара феновете й да подскачат от щастие. Радостта обаче не е пълна. Нама никакъв шанс формацията да възкръсне в някогашния си пълен състав. Звездите й не са загърбили старите си вражди и не могат да се разберат коя е по-по най. Най-голям трън в очите на колежките си е Виктория Бекъм и е почти сигурно, че тя не ще бъде поканена във възродения музикален проект.

Първа разкри намеренията за дълготрайно събиране на групата Мел Си. С колежките й още през лятото побързаха да подчертаят, че тяхното решение да се изявят заедно е единствено заради закриването на Олимпиадата в Лондон. Спорти Спайс даде повод за надежди на феновете. Според нея след успешния рецитал на игрите в най-скоро време може да има и други концерти на формацията.

Тези дни звездата сподели, че е било невероятно. Много пъти са казвали, че никога повече няма да пеят на една сцена заедно. Но ето, че никога не трябва да казваш никога.

Гери Халиуел от своя страна разкрила пред приятели, че Виктория Бекъм вече не носи духа на бандата. Тя признала, че напрежението между нея, Мел Си, Мел Би, Ема и Виктория е много силно. И нищо не било в състояние да го потуши.

Халиуел споделила, че сега е моментът в който отново ще са на едно място, но Виктория и Мел Би не могат да стоят в една и съща стая заедно. И допълвала, че се надява някогашните й сценични партньорки да се вразумят.

Най-големият проблем на спайските е успехът на госпожа Бекъм. Откакто се е задомила за най-популярния английски футболист, Виктория не слиза от страниците на списанията, а модните й колекции триумфират по цял свят. За разлика от нея четирите й бивши колежки не могат да се похвалят с нищо смислено. Затова и Пош Спайс е толкова мразена от ексдружките си.

„Те й завиждат за всичко, което успя да постигне в Америка. Не е чудно, че искат да възродят групата без нея.

И преди „Спайс гърлс“ са били само 4, но сега изгонената ще е Вики, а не Гери“, коментират запознати.

На самата Бекъм не й пука дали колежките й я искат или не. Тя се е утвърдила като моден дизайнер, а времето, в което се е изявявала като певица, смята за отдавна изпратено в миналото. „Виктория обича да пее, но се е зарекла вече да прави това само у дома под душа. Тази кариера не я привлича, успяла е да извлече всичко от нея“, обясняват от антуража на футболната съпруга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *