Пол Уокър предчувствал смъртта

Броени дни преди да загине нелепо, Пол Уокър предчувствал кончината си. Той обявил уж на шега, че не знае дали ще се снима в следващата част на екшън поредицата, която го направи популярен – „Бързи и яростни„.

Пол Уокър
Пол Уокър

Трагичната гибел на актьора хвърли в огромна скръб десетки хиляди кино-мани по целия свят. Припомняме, че преди 2 седмици Пол намери смъртта си в ужасяваща автомобилна катастрофа едва на 40 години.

Тялото бе овъглено и трудно за разпознаване, а докторите, които му правиха аутопсия, установиха, че непосредствено след удара в дърво Уокър още е дишал. Според съдебните медици той е изгорял жив в адските пламъци на блъсналото се порше.

Пол Уокър В интернет тези дни се появи последното интервю на актьора, в което той откровено говори за филмите в които участва и своите бъдещи проекти. Там заявява, че не смее да мисли за бъдещето, концентрирал се бил единствено върху настоящето. А когато журналистката го моли да разкаже малко повече за „Бързи и яростни 8″, той казва загадъчно: „Осма част на филма ще има, да. Въпросът е кой ще играе в нея…“.

Думите му звучат шокиращо, при положение, че далеч преди интервюто за участието си във въпросната екшън продукция Пол е подписал договор. Явно в този момент, дни преди да загине с приятеля си Роджър Родас, с*кс символът е имал шесто чувство, че може и да не доживее до началото на снимките.

Откакто Уокър не е между живите, манията по него става все по-силна с всеки изминал ден. Пол започва лека-полека да се превръща в един нов Джеймс Дийн, който през 1955 г. също загуби живота си в зверска катастрофа с порше.

Преди дни двамина наглеци задигнаха части от колата, с която загина звездата от „Бързи и яростни“. За кражбата се разбра, след като „сувенирите“ се появиха в няколко интернет аукциона.

Всяка отломка бе с първоначална цена 100 долара.

Опит за кражба на самото порше се разигра пред очите на полицията и малко след катастрофата. Докато ченгетата товареха разбитото возило на влекач, за да го преместят в автоморга, двама мъже пробваха да отмъкнат част от ламарините. Злосторниците бяха задържани и освободени.

Чак след като платиха 20 000 долара гаранция.

„Искахме колата, защото от високата температура при горенето металът се е смесил с тялото на Пол. Така всяко парче от опожареното порше на практика представлява частица от любимия актьор“, оправдаха се мародерите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *