Пластичния хирург: 80 % от звездите са със силиконови устни!

пластичният хирург д-р. Тони Юн

Колегите от скандален американски портал се обърнали към д-р Тони Юн от Мичиган, за да коментира устните на знаменитостите и да даде оценка доколко те са естествени.  Въпреки факта, че Тони Юн по никакъв начин не е свързан с известните личности, представени в тази колекция, той е един от специалистите, които могат да дадат правилна оценка. Самият той е един от водещите пластични хирурзи на САЩ, познат на публиката от „Dr. 90210“, така че е достатъчно компетентен за тази работа.

Юн е  автор на известен блог, посветен на „звездите“ от пластичните операции. Първа на мушката ни попада Скарлет Йохансон. Нейните устни са едни от най-чувствените в Холивуд и играят не малка роля в изграждането на нейния образ на секс бомба.

Скарлет Йохансон

Те са харесвани дори  повече и от устните на друга холивудска лъвица с пухкави джуки – Анджелина Джоли. Оценката на специалиста е естествени. Не малко дами отивайки при пластичният хирург, ги сочат като пример „Направете ми устни като на Скарлет Йохансон“, но за съжаление това далеч не е по-силите на всеки.

На другия полюс се намират устните на скандалната чаровница Линдзи Лоън. По време на съдебното изслушване на красавицата, джуките и се бяха надули като две пухени възглавници. Отдалеч си личи, че хубавицата е прибегнала до помощта на пластичния си хирург. Оценка – фалшиви!

Лиднзи Лоън

Между другото, интересно кога успява да отиде на пластичен хирург, между тичането по рехабилитационните центрове за лечение на алкохолизъм, съдебните зали, снимките и купоните? Явно намира време!

Джуките на следващата красавица от списъка на Юн, Лара Флин Бойл отдалече приличат на наденици. Съвсем очевидно е, че са менте! Нормалната долна устна е с 50 процента по голяма от горната, а тук забелязваме, че е точно обратното – Менте! Критиците казват, че Меган Фокс е Анджелина Джоли на новото поколение и ние сме съгласни с това.

Меган Фокс

Меган Фокс е същинска Анджелина, но без оскарите и дадените й от природата пухкави устни. Е, може да не е лесно да спечелиш Оскар, но да си напомпаш устните е друга работа. Меган определено е минала през пластичен хирург, но този явно е учил, а не купил дипломата. Оценка- фалшиви, но какви – браво на нейния пластичен доктор! Моля те, Мегън, дай адреса  му и на нашите звезди!

Любимата на Антонио Бандерас, Мег Райън е жив пример, как не бива да се окепазява това, което ти е дарил Господ.

Мег Райан

На последните й снимки, блондинката изглежда така сякаш ято пчели са я ужилили по устата – оценка фалшификат … брррр. От своя страна Ева Лонгория  е пример как Господа дарява, без да се стиска.

Ева Лонгория

Устните на красивата брюнетка са съвсем естествени, според оценката на специалиста до тях не се е докосвал пластичен хирург. Оценка естествени, браво!

Надя Сулеман - Октомама

Устните на Октомама – Надя Сулеман, приличат на тези на Анджелина Джоли … колкото запорожец прилича на мерцедес! Надя е безработна майка на 14 деца, включително и на осем близнаци и да се чудиш от къде е намерила пари да си напомпа джуките? Оценка – ментак, ужас. И вече към края Анджелина Джоли, може ли без нея? Нейните устни са най-известните, те са и нейната визитна картичка. Джуките на Анджелина са напълно естествени – справка снимките от ученическите години, естествени и обект на завист от милиони дами по света.

Анджелина Джоли

Оценка – естествени, прекрасно! Анджи, може Скарлет Йохансон да те детронира от трона на красавицата на Холивуд, но ние все още сме влюбени в твоите устни.

След притежателката на най-привлекателните естествени джуки, да видим устните на притежателката на най-привлекателната усмивка – Джулия Робъртс.

Джулия Робъртс

Може да има красива усмивка, но няма да забравим, че именно Джулия даде тон за помпането на джуките. Звездата от „Хубава жена“, напомпа устни още в далечната 1990 година, след като стана звезда с помощта на колаген. Оценка – менте! Устните на Никол Кидман са като нейната актьорска игра, понякога незабележими, друг път ти бодат очите със своята мощ и несъразмерност.

Никол Кидмън

Оценка – фалшификати! Навремето когато Никол съвсем леко ги напомпа, беше добре, станаха по-чувствени, но не след дълго красавицата наби още силикон и те вече заприличаха на лебервруст. Според слуховете в началото докато свикне с тях, Кидман се хранила със сламка. Колко е верен този слух не се наемаме да гадаем, едно е сигурно, защо трябваше да разваля красивото си лице?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lzV-kebFtAo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *