Парис Хилтън спечели 1 милион за два дни – за да облече бански в корейско видео!

Парис на снимки

Богатата наследница на империята Хилтън е получила зашеметяващата сума от 1 милион долара за два дена работа в корейско поп видео.

Въпреки неуспеха си в музикалното поприще, Парис бие звезди като Джесика Алба и Скарлет Йохансон щом се появява в комбинация с Ким Джанг Хуун. Работата на Парис била да се разхожда по бански и високи токове по плажа Малибу в продължение на два дни.

Парис позира за видеото

От агенцията на корейския изпълнител споделят, че са имали предвид холивудски звезди като Джесика Алба и Скарлет Йохансон, за ролята в клипа. Проучване, проведено в Корея показало, че Парис се ползва с най-голяма популярност , така, че избрали нея.

Парис и Ким

                                             В социалната мрежа Парис споделя с феновете си, че се е забавлявала страхотно на снимките, а Ким бил страхотен. Видеото е на балада, снимано в 3-D, и ще бъде пуснато през октомври.

Парис, която в момента е в Китай по друг проект се впуска в нов бизнес , а именно нейния първи мъжки парфюм. Тя разкрива, че няма търпение да отвори своя собствена хотелска верига като прадядо си Конрад Хилтънм, както и да навлезе в бизнеса с недвижими имоти.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ObZZ7803W08

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *