Памела участва в шоупрограми, за да плати $500 хил. данъци

Памела Андерсън на влизане в къщата на "ВИП Брадър"

  Памела Андерсън се оказанаистина най-притегателната знаменитост, която възбуди огромния интерес на зрителите у нас. Участието й във „ВИП Брадър“ не само отвори нова страница в телевизионната ни история, но и донесе така бленуваата от Нова телвизия победа в рейтингите над основния й враг Би Ти Ви.

Въпреки перфектната организация на двете първи лайф предавания, гафове не липсваха. За огромно съжаление на медията, те се случиха точно, когато най-известната спасителка трябваше да влезе. Неприятностите й започнали още от летището, където багажът й бе загубен.

Поради това трябваше блондинката да влезе в Къщата във вида, в който е пътувала шестнадесет часа преди това. С идването й към сцената в Нови хан пък слушалките, които са в ушите й за превод от български, сдадоха багажа. Наложи се Ники Кънчев да се намеси в техниката, за да могат да тръгнат. Големият проблем се оказа обаче, че познанията му в нагласянето на микрофоните са по-големи, отколкото тези по английски език. Ники се оказа в небрано лозе, когато изведнъж Памела се оказа без превод. Кънчев се постара да й зададе няколко въпроса на езика на Шекспир с изрази като „Как си“, „Знаеш ли нещо за България“. Очевидно подразнена, но продължаваща да бъде крайно любезна, Андерсън отговаряше едносрично.

След като фиксираха проблемите с превода, тя още повече се възмути от факта, че водещият я разглежда като парче месо, хвърлено на гладно куче за първи път в живота му. Фейсбук вече се пълни с коментари от рода на това, дали Кънчев не е виждал красива жена в живота си, та се е държал така с гостенката си.

Въпреки неприятните ситуации Памела продължи да се усмихва, но сама пое по пътя към Къщата вместо да се извисява допълнително на сцената. Десетки фенове бяха възнаградени с автографи, а вътре я посрещна Къци Вапцаров, който й кавалерстваше. Като истински защитник на животните актрисата веднага скочи да гушка кучето Лили Иванова и да разпитва собственика му Влади Данаилов за него. Като чу, че младежът е американец, както и че майка му е живяла повече от 20 години в САЩ, Памела видимо се зарадва. В разговора побърза да се намеси и Соня Колтуклиева, която веднага отбеляза, че буквално преди часове идва от Ел Ей. На тази нахална вметка най-известният „Плейбой“ модел иронично подхвърли: „Явно много хора от Америка сме се събрали“.

Зрителите на Нова телевизия останаха изумени от визията на Памела. Блондинката продължава да изглежда секси, въпреки че е на 45 години. Не останаха незабелязани огромните синини, които имаше по ръцете и краката си. Особено видими те бяха над татуса на лявата й ръка, където буквално личаха пръсти, стискали я по-рано. Според запознати става въпрос за контузии след тежките тренировки за предаването Dancing With The Stars, за което Андерсън се готви след отпътуването си от България. Това ще бъде нейна втора изява там, след като миналата година ненадейно бе елиминирана.

Мнозина намират участието на Памела в подобен род програми като глътка свеж финансов въздух за нея. Според информация, разпространена от щата Калифорния, тя дължи на държавата близо половин милион долара данъци. Затова се съгласява да поработи здраво и от миналата година обикаля всевъзможни риалити предавания. Досега е нощувала в къщите на „Биг Брадър“ във Великобритания и за три дни в Индия. Отделно взе участие и в аржентинския вариант на Dancing With The Stars. По груби сметки тези изяви са й донесли около два милиона долара. В щатската преса се коментира, че актрисата и до днес успява да използва чудесно славата си, натрупана като еротичен модел и звезда в „Спасители на плажа“, за да печели пари. В момента текат преговори с нейните мениджъри да участва в събирането на звездите от култовия сериал.

Дотогава обаче силиконовата бомба остава в Нови хан. Нашенските випаджии непрестанно я обсъждат, като заявяват колко естествена и непринудена е тяхната съквартирантка. Вижда се обаче, че е и доста поспалива, тъй като още на първия ден от настаняването си не се беше станала до 12 часа на обед.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *