Памела Андерсън на парти без гащи!

Памела

Бившата звезда от сериала „Спасители на плажа“ и евентуална участничка в българския ВИП БРАДЪР, Памела Андерсън съвсем му е отпуснала  края. Актрисата прекарва ваканцията си в Сен Тропе и разпуска по нощните заведения и то как.

Памела цъфнала на ВИП парти в дискотека почерпена, но присъстващите били потресени не от нетрезвия вид на блондинката, а от факта, че тя била забравила да си сложи гащите, но пък си обула черни сандали на висок ток.

Памела Андерсън

Освен това застаряващата хубавица направила цял спектакъл за радост на присъстващите. Повечето гости коментирали, че облеклото й  е страхотно, но за сън- заместващо пижамата, а не за официално светско парти.

Ще видим ли Пам в ВИП БРАДЪР?

                                                                                             Изглежда на Пам тези коментари й направили впечатление колкото мученето на кравата на касапина. Тя налетяла на алкохола, жадна като водолаз в пустиня, започнала да  обръща една след друга чашите, като на състезание. Но явно преди да дойде на партито  била подложила с поне половин бутилка водка, защото не издържала дълго на пиенето и след няколко часа задрямала на купона.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5VtJXSFQQ6Q

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *