Памела Андерсън заченала в Оргия!

Малкият й син се родил след групов с*кс в имението на Хю Хефнър!

Памела Андерсън
Памела Андерсън

Памела Андерсън слага край на еротичната си кариера. Звездата обяви, че вече никога няма да се снима гола, дори да й предлагат огромни хонорари. За последно силиконовата красавица дебютира дибидюс тези дни. Фотосесията бе поръчана от „Плейбой“ и ще бъде публикувана в януарския брой на списанието.

Памела ще е последната гола жена в „мъжката библия“. В следващите броеве списанието вече няма да залага на еротиката, защото тя вече не носи печалба. Това ще е фотосесия № 15 на блондинката в култовия журнали.

памела

За сефте тя позирала в „Плейбой“ в далечната вече 1989 г. „Тогава бях толкова нервна, че непрекъснато повръщах. След като видях снимките си обаче се харесах“, връща лентата на спомените си Пам. И допълва, че на младини не е имала фикс идеята да преуспее в живота разголвайки се.

В интервюто си за януарския „Плейбой“ плеймейтката разкри, че малкият й син е заченат в имението на Хю Хефнър. Там всеки уикенд се вихрели секс оргии с голи моделки и баровци, а на едно от груповите партита Андерсън забременяла. „И много други щури неща са ми се случвали в резиденцията на Хю, не е само това“, уточнява блондинката. Нейната откровеност едва ли ще се хареса на децата й!

Памела като жив подарък на Хю Хефнър
Памела като жив подарък на Хю Хефнър

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *