Отличиха българката Нина Добрев за най-добра ТВ актриса в САЩ!

Нина

Красавицата покорила сърцата на американските зрители с  български корени  Нина Добрев взе поредната престижна награда. Този път красавицата бе отличена  на церемонията „Изборът на тинейджърите”, която се проведе в амфитеатъра „Гибсън” в Лос Анджелис.

Нина получи наградата за най-добра актриса в раздел „Фентъзи и научнофантастични филми”. Човек от екипът на сериала  „Дневниците на вампира” получи още един приз за най-добър актьор, това е нейният партньор Иън Съмърхолд. Самият сериал също взе награда в раздел „Фентъзи и научнофантастичен филм”. Но с най-много призове бе наградена  друга вампирска сага – „Здрач”. Сладникавата драма на тинейджърите Бела и Едуард от „Здрач” взе

Дневниците на вампира

общо 41 награди. Кънтри изпълнителката Тейлър Суифт се прибра в тях с цели пет приза. Джъстин Бийбър грабна четири награди, а на приятелката му Селена Гомес, спретнаха изненада с  торта и цялата публика я поздрави с Happy Birthday. Селена си тръгна от амфитеатър „Гибсън” с отличие за най-добрата група и сингъл. Наградите са изключително престижни в ТВ бизнеса отвъд океана и ни гарантират поне още един сезон на сагата „Дневниците на вампира“, която очакваме с нетърпение.
Teen Choice Awards 2012:

http://youtu.be/oSo0i8OUpGQ

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Отличиха българката Нина Добрев за най-добра ТВ актриса в САЩ!"

  1. firebird   10.08.2012 at 10:09

    Прекрасно, радвам се за такива млади и талантливи хора 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *