Откачалка заплашва с убийство Бионсе

Бионсе

  Бионсе е силно обезпокоена за живота си. Поп звездата е преследвана от маниак, който е решен на всичко, за да я види мъртва. За да не й се случи нещо лошо, певицата е удвоила мерките за сигурност по време на турнето си и се е отказала от всякакви разходки на публични места.

От няколко седмици всички около съпругата на Джей Зи са под голям стрес. Причината за това са заплашителните писма, получени от нея. В тях анонимен маниак подробно е изредил на какви ужасии ще я подложи ако я докопа. Според полицейски източници злосторникът преследва Бионсе навсякъде из Европа, където тя изнася концерти.

„Целият й екип е наясно със заплахата. Направени са и снимки на човека, който я тормози, но още не е установена самоличността му. Всички знаят, че трябва да си отварят очите на четири и да не позволяват никой да се доближава до Бионсе. Охраната е особено за концерта й в Англия“, зазкри тези дни информатор на в. „Сън“.

Притесненията на певицата са големи, понеже с нея из Стария континент пътуват майка й и дъщеря й Блу Айви.

Звездата е изключително наплашена за детето си и обмисля дали да не го върне в Америка. Бионсе не получава за първи път заплашителни писма, припомнят запознати. През 2009 г. мъж се опита да се домогне до нея, твърдейки, че иска да й помогне. 2 години по-късно тя най-накрая успя да го осъди за тормоз след няколко неуспешни опита да издейства ограничителна заповед.

Сегашните засилени мерки за сигурност около певицата са продиктувани и от наглостта на фен, който миналата седмица я плесна по дупето.

Онзи я обра по време на изпълнението й на сцената, а Бионсе се опита да запази хладнокръвие. Тя каза с усмивка на микрофона, че се надява охраната тутакси да изведе нахалника от залата. Уви, мъжът се гмурна в тълпата и гардовете не успяха да го открият.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *