Орландо Блум заби Лив Тайлър

Орландо Блум и Лив Тайлър
Орландо Блум и Лив Тайлър

Орландо Блум и Лив Тайлър имат тайна връзка, гласи една от последните холивудски клюки. Двамата актьори се харесали на снимките за фантастиката „Властелинът на пръстените“, като сложили рога и впоследствие на официалните си половинки.

Съвсем наскоро Орландо обяви, че се разделя със съпругата си Миранда Кер, което потвърждава слуха, че й е изневерил. Бракът му продължи по-малко от три години.

Орландо Блум и Лив Тайлър Блум и съпругата му така и не обявиха каква е причината за разпада на семейството им. Единственото, което заявиха по този повод, бе, че и занапред ще се обичат, синът им Флин щял да ги свързва завинаги. Според списание „Стар“ в основата на раздялата стои именно Лив Тайлър. Тя и Орландо си станали много близки още преди 10 години, когато снимали трилогията „Властелинът на пръстените“. А неотдавна се и загаджили.

Споменатото по-горе издание твърди, че през ноември Блум и щерката на Стивън Тайлър от „Аеросмит“ били забелязани да интимничат на премиерата на нов бродуейски спектакъл. Когато светлините в залата изгаснали, те се хванали ръце и опрели главите си като любени гугутки. „В тъмното е отпуснаха започнаха да си шушукат. Гледаха се в очите като гаджета“, кълне се пред „Стар“ очевидец на размяната на нежности.

Други слухове пращат жената на Орландо Миранда в леглото на австралийския милиардер Джеймс Пакър – дългогодишен неин приятел. Романсът им разцъфтял, докато баровецът давал съвети в бизнеса на Кер за фирмата й за биокозметика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Kz6v5SHpyf0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *