Опровергано – Аштън и Деми не се събират!

Аштън Кътчър

Звездната двойка Аштън Кътчър и Деми Мур не се събират, обратно на клюките от миналата седмица. Двойката се раздели миналата година след слухове, че звездата от „Двама мъже и половина“ е изневерил на половинката си на тяхната шеста годишнина.

Те бяха видени заедно миналата седмица на 40-тия рожден ден на общия им познат Йехуда Бърг, което подкладе слуховете, че се събират отново. Но според източници, въпреки, че се държели приятелски, няма шансове да се съберат отново заедно. „Аштън стана, донесе чаша кафе на Деми и си размениха няколко усмивки“, разказва

Аштън Кътчър и Деми Мур

свидетел. „Изглежда се чувстваха добре заедно“. Друг запознат каза, че макар и приятелски настроени тяхната връзка няма да продължи. „Семейството е добре, но Аштън и Деми няма да бъдат това, което бяха преди“, продължава източникът.“ Аштън винаги ще бъде част от техния живот, особено на момичетата, той беше много близък с тях, връзката се е развила и ще продължи, просто има много неща от миналото. Въпросът е да се намери начин да се прогължи напред”.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/GN1UDErXOUk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *