Новият на Ева Лонгория я използва за пари

Ева Лонгория и новото й гадже Ернесто

  Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория е на седмото небе, че най-накрая си намери гадже. Актрисата започна да се фука наляво и надясно с новия си мъж, но близките й се опасяват, че и този път избраникът й никак не е подходящ. Според тях той е с Ева само заради парите й.

„Нешънъл инкуайърър“ твърди, че любимият на Лонгория Ернесто Аргуело е закъсал с финансите. Хубавецът обявил банкрут миналата година, като сумата, с която задлъжнял, е 4 милиона долара.

Хубавецът Ернесто фалирал, дължал $4 милиона

Напоследък 34-годишният господин рядко имал повече от 5 долара в джоба си. Всичко, което изкарал от работата си като презентатор, било конфискувано. Сега, за да се издържа, разчитал на близките си. За съжаление и те нямали особено високи доходи.

Ернесто се запозна с актрисата от „Отчаяни съпруги“ през 2012 г. на снимките за нейното риалити „Готови за любов“. Едва наскоро обаче двойката обяви публично романса си, а медиите писаха, че Ева е много щастлива с новия си любим.

В родата на актрисата са силно разтревожени, че Ернесто я използва за пари и за да си вдигне имиджа. Състоянието на звездата от „Отчаяни съпруги“ се оценява на 35 милиона долара, което я прави доста апетитна хапка за банкрутиралия Аргуело.

„Ева трябва внимателно да го проучи, за да не й се наложи да му плаща борчовете“, коментира пред „Нешънъл инкуайърър“ човек от антуража на латината.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *