Новият Джеймс Бонд може да е черен!

Идрис Елба- Джеймс Бонд

Продуцентката на шпионската поредица Джеймс Бонд, Барбара Броколи си е харесала чернокожия актьор Идрис Елба като кандидат за главната роля в следващата поредна серия приключения на агент 007.

За срещата между продуцентката Броколи и Идрис Елба разказа Наоми Харис, която се снима в новия филм за Бонд „007: Координати „Skayfoll”. В допълнение тя участва с Идрис Елба в лентата посветена на Нелсън Мандела „Дългият път към свободата”.

Актрисата каза, че Идрис Елба е идеалният кандидат за ролята на Бонд. Всъщност актьорът заяви още през 2009 година, че  би искал да получи тази роля. Настоящият Бонд- Даниел Крейг, обаче не е много щастлив от това стечение на обстоятелствата.

Даниел Крейг

Той е на мнение, че ако „бащата” на Бонд Иън Флеминг чуе новината, че агент 007 е станал негър би се преобърнал в гроба си от яд. Все пак за успокоение на феновете, зрителите ще видят повече от две серии на Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд и едва тогава през 2016, може би агент 007 ще получи нов облик.

Колкото до Наоми шоколадовия бонбон на Бонд, тя е на мнение, че би гласувала за Идрис с две ръце, защото за нея той е страхотен човек.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YvV3g8hLlyU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *