Нова драма в семейството на Силвестър Сталоун – сестра му болна от рак!

The Expendables 2

Докато Силвестър Сталоун е в Европа за представянето на The Expendables 2, изтече информация, че друг член на неговото семейство е зле. Става дума за неговата полусестра Тони Ан, която се бори с рак на белите дробове в напреднал стадий. 

Преди две седмици тя е постъпила в болница, тъй като състоянието й се влошило рязко след новината за смъртта на Сейдж Сталоун. Майката на Силвестър Сталоун, Джаки заявява в интервю, че след смъртта на внука й, Тони Ан не е никак добре. Тя имала рак на белите дробове в четвърти стадий, както и рак на бъбреците, който се е разпространил към мозъка.

Силвестър Сталоун

Жената е фаталист и продължава, че лекарите не дават особени надежди, въпреки експерименталното лечение и тя иска да прибере дъщеря си в къщи. Силвестър е в Европа заедно със съпругата си и трите си дъщери. Благодарение на подкрепата на близките си и работата, той се опитва да не мисли за загубата на сина си и дори намира сили да подкрепи сина на своята полусестра, Едмънд. „Вуйчо ми ме подкрепя много и мога само да му благодаря”, казва Едмънд. Колкото до своята майка той е убеден, че трябва да експериментират с всичко, за да може тя да се пребори с коварната болест.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TgEqVYcryWc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *