Най-грозните звезди в шоубизнеса подреди интернет класация

Мерилин Менсън

Новата класация „Великолепната седморка“ за най-грозни звезди в шоубизнеса бе огласена наскоро в интернет. Покойният Майкъл Джексън е №1 в листата за пореден път. В призовата тройка са още Мерилин Менсън и Джослин Уайлдьнстейн. Списъкът с най-нелицеприятните на външен вид популярни личности бе съставен от представители на различни гилдии кинокритици, папараци, фенове и блогъри. Поради бурните дебати на журито номинациите излязоха със закъснение.

„Не е необходимо да бъдеш красив, за да станеш известен“ е мотото на уникалния конкурс. Съдиите разделят избраниците си на три категории-популярни личности, които са грозни по

Джослин Уайлдьнстейн

рождение, жертви на пластични операции и звезди, които се загрозяват умишлено. Рок звезди като Стив Тайлър, Ози Озбърн, Иги Поп и Алис Купър отпаднаха още при първия тур на гласуването през тези години. Привържениците на популярната статистика засипаха сайтовете с възмутени писма. „Не мога да разбера защо пренебрегнахте Стив. Той все повече започва да прилича на лошо поддържан травестит!“, пише възмутен почитател на солиста на „Аеросмит“.

Обиден блогър отбелязва.

„Да махнете Алис Купър от списъка е все едно да не включите Луцифер в регистрите на Ада“.

Друг фен пък пита: „Хора! Къде оставихте принцовете на мрака – Иги и Ози?????”.

Неизвестно защо, в номинациите бяха включени Роналдиньо, Ейми Уайнхаус, Къртни Лъв, Кели Озбърн и Роузи О’Донъл. Бразилският

Майкъл Джексън

футболист може би е на едно от първите места в списъка за най-добър играч, но няма никакъв шанс в този. Покойната Ейми нямаше излъчването на Грейс Кели, но беше лицеприятна. В трезво състояние Къртни изглежда прилично. Нейният проблем са алкохолът, наркотиците и папараците, които не пропускат да я снимат в умопомрачителните й състояния. Кели Озбърн е просто дъщеря на баща си. Колкото и да се старае, тя не може да достигне потресаващия вид на вокалиста на „Блек Сабат“, след като той откъсна със зъби главата на жив гълъб.

Външният вид на Роузи е това, което тя е – отявлена лесбийка. Според много критици бързият й ум и острият език са много по-страшни от външния вид на популярната тв водеща.

След дълги борби членовете на вече изброените гилдии публикуваха окончателната Седморка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *