Най-богатата хотелиерска наследница в света Парис Хилтън: Не съм разглезена лигла! ИНТНЕРВЮ

Парис Хилтън
Парис Хилтън

  И наследничка на веригата хотели „Хилтън“ Парис Хилтън се изяви наскоро в поредния си нов проект. Блондинката, която редовно скандализира кога с пиянски изцепки, кога с разголени снимки, изигра себе си във филма на режисьорката София Копола „Блясък“, чиято премиера за България бе в средата на юли.

Филмът се основава на реална история за група тийнейджъри, които през 2008 и 2009 г. разбиват и ограбват домове на известни личности в Лос Анджелис, сред които са тези на Хилтън, на актрисите Линдзи Лоън и Меган Фокс.

В Лос Анджелис кореспондент на руското списание „Огонек“ се срещна с Парис, която в блиц интервю разкри как се е стигнало до ролята й в „Блясък“ и дали животът й наистина е низ от блясък, диаманти и милионерски разкош.

Парис Хилтън
Парис Хилтън

– Парис, коя е най-голямата заблуда за вас?
– О, те са толкова много! Една от най-големите е, че след като фамилията ми е Хилтън, всичко ми се носи на златен поднос. А всъщност хората не знаят, че дори ако само един ден не работя, се чувствам ужасно, като болна. Всичко ми тръгва наопаки. Каквото съм постигнала в живота си, съм го направила абсолютно сама. Усилено работя и съвсем не съм такава мързелива и разглезена лигла, каквато ме представят медиите. Това е пълна глупост. Но няма как да се преборя с наложеното клише за мен – на глупава и безотговорна блондинка, която няма и ден трудов стаж, а ходи по купони.

– С какво толкова се занимавате?
– Аз съм дизайнер, имам 17 дизайнерски линии – чанти, обувки, слънчеви очила… Собственик съм на 9 фирми. Много вещи в моя дом са собствено производство. Освен това получавам ангажименти като модел и актриса, възнамерявам да се занимавам и с продуцентство. Работя минимум по 10 часа на ден, 6 дни в седмицата. Почивам си само в неделя – тогава просто релаксирам.

Парис обича да се наслаждава на собствения си лик, който е навсякъде из дома й, дори върху възглавничките
Парис обича да се наслаждава на собствения си лик, който е навсякъде из дома й, дори върху възглавничките

– Как се стигна дотам София Копола да снима последния си филм във вашия дом?
– На рождения ми ден миналата година София дойде при мен и ми сподели идеята си да заснеме филм за случай от преди години, когато моят и още няколко домове на извести персони бяха ограбени. Копола се притесняваше, че в Холивуд много трудно ще произведат дубликат на моята уникална къща. Изпитвам огромно уважение към София, затова на драго сърце се съгласих снимките да бъдат направени не на друго нереално място, а именно в дома ми. На всеки друг щях да откажа. А пък и толкова пъти са ме ограбвали че защо да не пусна още една банда непознати?!

В кадър от филма “Бласък” крадлите ахкат от колекцията обувки на Парис
В кадър от филма “Бласък” крадлите ахкат от колекцията обувки на Парис

– Във филма се вижда, че навсякъде из дома ви има ваши снимки, плакати… Дори ликът ви е върху възглавниците. Май приемате на сериозно своята известност?
– О, не! Това е вид ирония към самата мен. Въпросните възглавници ми ги подари приятелка. Като се видях, установих, че изглеждам много забавно на тях и затова реших да ги задържа. И тъй като аз съм горда от работата си и от това, което съм постигнала в живота, съм доволна по някой път да виждам доказателствата за собствените си постижения.

– Как става така, че в добре охранявано имение като вашето никой не забелязва, докато ви ограбват?
– Парадокс! С изключение на шестия път, когато мъж с качулка нахлу в спалнята ми и задигна бижута за 2 млн. долара. Това бе най-големият обир, до преди крадяха по по-малко.

С кучетата си
С кучетата си

– На кои дизайнери, освен на себе си, залагате в гардероба си?
– Обличам се с дрехи на „Шанел“, „Долче & Табана“, „Роберто Кавали“ и „Унгаро“. Маниачка съм на тема обувки. Не зная точно колко чифта имам, може би към 200, но може да са и повече. Голяма част от тях са мое дело. Е, разбира се, в шкафовете за обувки има и модели на „Кристиан Лубутен“: Как без него?

– Има ли обратна страна медалът да си милионер?
– На мен много ми провървя в този живот и съм благодарна за всичко. Разбира се, да притежаваш огромно финансово състояние има и своите негативи. Един от тях е, че аз съм мишена! Например, ето за тези деца, които ограбиха моя дом. Непрестанно хората се опитват да се домогнат до мен, да попаднат в моя кръг, да дружим или просто да завържат някакъв контакт, кога с приятелски, кога с користни цели… Всичко това не е лесно.

– Пътувате много. А и в момента сте цялата в розово с двете си кучета чихуахуа под мишница и винаги с багаж от няколко дамски чанти.
– Даже летя на розов самолет … Не, шегувам се. Но наистина винаги съм затрупана с много багаж.

Парис Хилтън Зависи закъде пътувам и колко дълго ще остана. За филмовия фестивал в Кан например заминах с 10 куфара. Но с куфари и чанти на „Луи Вютон“ никога не пътувам! С такъв багаж отидох веднъж в Европа и на Световното първенство в Южна Африка. Задигнаха ми няколко куфара. Затова вече съм тарикатка и трябва ли да пътувам, слагам дрехите си в най-евтините и обикновени куфари. Да не привличат никакво внимание!

– Как се справяте с натоварения си график? Освен с бизнес се занимавате и с благотворителност.
– Дизайнерският ми бизнес има 3 клона по света. Трудно е, но аз съм рабо-тохолик. Обичам да работя и разпределям времето си за различни проекти. Дали фотосесия, запис, снимки или друго… Имам един вътрешен живец, който всеки ден ме кара да работя, а работата ми носи радост и удоволствие.

– Вие сте едновременно актриса, модел, певица, дизайнер, продуцент и просто знаменитост. Какво още искате да постигнете? Какви са вашите мечти?
– Наистина, занимавам се с доста неща, но да го правя ми е интересно. Обичам модата, музиката, актьорството. Да, аз съм всичко, което изброихте, но основната ми цел е да се превърна в успешна бизнес дама! Усещането да бъдеш независима жена е невероятно. Искам и един ден да се сдобия със собствено семейство. Защото предците ми трябва да се гордеят с тяхната Парис! Знам, че до няколко години ще съм семейна дама и може би тогава ще успея да разбия клишето за себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *