Надрусаният Джъстин Бийбър колабира зад кулисите!

Джъстин Бийбър

  Джъстин Бийбър пропада! Канадският певец може да последва нелеката съдба на Маколи Кълкин, който след успеха на „Сам вкъщи“ се отдаде на дрогата и девалвира тотално. Джъстин не е на себе си след раздялата с колежката си Селена Гомес и се е отдал на лесни удоволствия. Те обаче са започнали да му излизат през носа. Джъстин се е разхайтил, не се държи като професионалист и разочарова феновете си.

Около младия изпълнител циркулират неособено приятни слухове. Според злите езици Бийбър е започнал да употребява наркотици, които сериозно вредят на здравето му.

Наскоро канадецът разгневи фенове с двучасово закъснение за концерта си в Лондон, но това не е единствената му издънка. Преди няколко дни зад кулисите на свое участие той получил задух и за кратко изпаднал в безсъзнание. За щастие намиращият се наблизо лекар го свестил. Медикът препоръчал пълни изследвания.

Веднага след шоуто Джъстин потеглил към болницата. След това отложил няколко ангажимента, за да може напълно да се възстанови. Не е изключено проблемите му да се дължат именно на предозиране с дрога.

Негови близки твърдят, че след раздялата с приятелката му изпълнителят е станал уязвим и това го тласнало към разрушителен живот. Откакто Селена го заряза през януари, той редовно изпускал контрола над себе си и се вкарвал в неприятности.

„Селена умееше да го убеждава да върши правилните неща, а Джъстин я слушаше. Дано той намери начин да влезе отново в правия път“, коментират приятели на певеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *