Мария Шарапова се хванала с Гришо, за да го отнеме от противничката си Серена!

Мария Шарапова

  Как така Мария ще обърне внимание на Гришо!? Може да е красавец, ама то хубавци много сред тенисистите.

Според злите езици, Маша погледнала по-сериозно на Гришо, когато се разнесла новината, че е гадже на Серена.

Защо пък да не отнеме гаджето на най-голямата си противничка? Както се казва – нищо ново под слънцето.

Разбира се това е малко попресилено – едва ли тогава, в началото, Мария си е мислела да краде гаджето на Серена. Но във всякакъв случай се е заинтересувала що за човек е Григор.

Григор Димитров и Серена Уилямс

Има такава клюка, че когато бил със Серена, на Гришо много му се издигнал рейтингът като любовник. На Гриня, както му казват рускини във форумите, му личало, че е „жребец“. И това несъмнено допълнително подхранило интереса на Шарапова да проучи по-подробно българина.

Имал ли е намерение Гришо да се сваля с Шарапова?

На този въпрос не може да се отговори еднозначно. Според световната клюка Гришо си падал малко женкар, но не просто сваляч, а със селективна нагласа – ориентиран преди всичко към „примите“ в тениса.

Мария Шарапова

От друга страна, по това време си нямал хал хабер, че нещата ще се развият толкова бързо. И че Шарапова ще е новото му гадже. Защото за публичното пространство Маша е сгодена за Вуячич и дори им предстои сватба.

Междувременно те са прекратили връзката. Но това никой не го знае.

Мария сама предприема крачката да съобщи, че са се разкарали със словенеца. На въпроса на журналистите, защо си е траела толкова време, отговаря – ами никой не ме попита, чаках, чаках и при първата възможност ви го казвам.

По това време се разпада и краткотрайната връзка между Гришо и Серена. А както твърдят многознайковците, свалка между двамата е имало наистина. Само така може да се обясни фактът, че (доволната) Серена преследвала нашия в неговия щаб. Там по нея хлътнал бившият треньор на Гришо – Патрик Моратоглу. И заради Серена двамата се разкарали, за да не му е конкуренция Димитров, когато Моратоглу сваля американката.

В заключение – Гришо и Мария обръщат по-особено внимание един на друг през лятото на миналата година.

Но трябвало да се направи следващата важна крачка – семейството, и преди всичко бащата на Маша, да кажат „Да“ на новия й избраник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *