Марая Кери обиди феновете си с плейбек

Марая Кери се изложи на сцената

  Марая Кери бе обвинена, че пее на плейбек и така показва своето неуважително отношение към публиката си. Фенове на певицата възроптаха, че тя пази гласа си за баровски частни партита, а за обикновените си почитатели не се раздава.

Критиката дойде след изпълнението на звездата на церемония по връчването на музикални награди в Лос Андежлис. Там Марая просто си отваряше устата в синхрон.

Певицата излезе на сцената със смайваща рокля и изпълни новото си парче, а малко по-късно в социални мрежи се надигна огромна вълна от недоволство. Хората се гневяха, задето Кери е пуснала плейбек на шоуто.

43-годишната звезда не коментира издънката си, но накара свой говорител да даде изявление. Според него вината за гафа била на монтажистите на тв предаването. В резултат на тяхна грешка станало разминаването между звука и устните на Кери и затова мнозина предположили, че певицата мами с плейбек.

Преди време обвинения за пеене на плейбек имаше и към Бионсе. Тя трябваше да изпълни щатския химн при встъпването в длъжност на президента Барак Обама. Тогава устните й трепереха по време на тържествения спектакъл, а звучащият от уредбите глас бе безупречно стабилен, което се стори доста подозрително на публиката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *