Маколи Кълкин съвсем пропадна – бъркат го с просяк!

Маколи Кълкин

  Детето чудо на американското кино Маколи Кълкин удари дъното. Тези дни звездата от „Сам вкъщи“ попадна в полезрението на медиите с нелепото си поведение и външен вид. Маколи, който се премести в Лондон, е започнал да се носи като клошар и дори проси цигари и огънче от непознати по улиците.

Проблемите на Кълкин отдавна не са тайна за феновете му. Той е пристрастен към дрогата и алкохола още от тийнейджър, а през годините нееднократно посещаваше клиники за рехабилитация. Лечението му погълна огромни суми, но така и не постигна дълготраен резултат. След всяко изчистване от наркотиците младежът пак се връщаше към тях при това с още по-голяма настървеност.

Напоследък актьорът е по-зле от всякога. След като през 2010 г. скъса с годеницата си Мила Кунис, с която бяха гаджета 8 години, Кълкин забрави всякакво приличие. Той занемари външния си вид и започна редовно да употребява хероин.

Сега в медиите се появяват обезпокоителни съобщения, че Маколи е бил забелязан да скитосва по лондонските улици в ужасяващ вид. Две момичета дори го помислили за изпаднал скитник, когато ги спрял в 2,30 ч. през нощта да им иска огънче. Първоначално не го познах.

Взех го за някакъв бездомник, който тършува в боклуците. Имахме обаче кратък разговор и чух американския му акцент. Едва тогава се усъмних, че е Маколи Кълкин, но все още не бях сигурна. Не съм експерт, но някък ми се стори, че не беше съвсем адекватен“, коментира едното девойче пред „Сън“.

В края на миналата година пристрастеността на Кълкин към хероина за малко не отне живота му, припомнят запознати. Актьорът предозира с наркотика и само щастливо стечение на обстоятелствата го предпази от фатален край. Добре, че някакъв приятел се оказал край него и го спасил, когато изпаднал в безсъзнание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *