Майк Тайсън хванал жена си Робин Гивънс на калъп с Брад Пит

Майк Тайсън

  Боксьорът легенда Майк Тайсън открай време има зъб на Брад Пит. Негърът не може да прости на актьора, че му сложил рога в края на 80-те.

Наскоро Тайсън припомни в медиите как хванал бившата си жена Робин Гивънс в крачка. Това се случило по времето, когато двамата вече не били двойка, но още нямали и развод. И макар че любовта им да била приключила и живеели разделени, с актрисата често се виждали за бърз секс. Майк дори имал ключ от дома на Робин.

Един ден Тайсън бил на среща с адвокатите си, които се опитвали да го убедят, че Робин цели да се докопа до състоянието му. За да докаже, че това не е така и тя все пак го има за близък, боксьорът се юрнал към дома на актрисата, готов да я обладае.

Брад Пит и Робин Гивънс

В жилището обаче се натъкнал на изненада. Жена му не била сама, имала си компания в лицето на Брад Пит. С колегата й тъкмо се били разгорещили в прегръдките си.

Шампионът гледал и не вярвал на очите си. Осъзнал, че е рогоносец, той избълвал огън и жупел по прелюбодейците и започнал да обръща мебелите. Бил ядски ядосан. Идело му да извърши лудост. Изражението на Брад, било неописуемо когато отворил вратата на спалнята, спомня си Тайсън в телевизионно шоу.

За щастие в онзи ден негърът се овладял, доколкото можел, и не успял да причини непоправима телесна вреда на съперника си за леглото на Робин.

Пит от своя страна бързо се облякъл и се измъкнал от дома на колежката си. След това дълго избягвал да се появява на места, където можел да се засече с боеца.

Въпреки, че от тогава са минали повече от 20 години, и днес Брад и Майк никак не се харесват в Холивуд дори се носи мълва, че боксьорът искал да очисти сложилия му рога блондин. Тайсън не можел да преживее, че е станал за смях и решил да си оправи сметките с него с наемен килър

Срещу 20 000 долара чернокожият спортист намерил човек, готов да извърши убийството, но впоследствие се уплашил, че полицията ще го разкрие като поръчител и отменил ангажимента. По-късно планирал сам да свърши мръсната работа, но срещнал нова любима жена и се отказал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *