Майкъл Дъглас иска развод!

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

  Една от най-стабилните звездни двойки е пред раздяла. Според последните информации от Холивуд Майкъл Дъглас се гласи да поиска развод от съпругата си Катрин Зита-Джоунс. Прочутите актьори имат 2 деца, но това явно не ги възпира да разтрогнат брака си.

Клюкарското издание „Стар“ твърди, че причината за проблемите на двойката е в психичното заболяване на Катрин. Зита-Джоунс страда от биполярно разстройство и доскоро бе настанена в клиника за да се лекува Хората с нейната диагноза променят рязко настроенията си и често са измъчвани от депресия.

Майкъл първоначално се опитвал да помага на жена си да се справи със заболяването си, но вече не издържал. Той бил готов да загуби много пари покрай развода си, но веднъж завинаги да се раздели с Катрин, чието поведение го ужасявало.

Мълви се, че разтрогването на брака ще коства на актьора 300 милиона долара. Огромната сума той ще трябва да плати на красивата си половинка като компенсация, задето я зарязва в труден за нея момент.

„Това, което е намислил, е неблагодарно и подло. Зита-Джоунс тъкмо започна да се оправя, а той пак ще я тласне в бездната. Майкъл може би е забравил, че Катрин беше неотлъчно до него, когато той се бореше с рака. Държеше му ръката на всяка химиотерапия и дори изостави кариерата си, за да му се посвети“, критични са към звездата от „Първичен инстинкт“ приятелите на съпругата му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *