Майкъл Дъглас пак тежко болен

Майкъл Дъглас се пребори с рака, но разви цироза
Майкъл Дъглас се пребори с рака, но разви цироза

Майкъл Дъглас пак е с разклатено здраве. Актьорът има проблеми с черния дроб. Сегашните му неприятности са резултат от лечението, с което преди две години уж успешно пребори рака на гърлото си.

Новината бе съобщена от таблоида „Нашънъл инкуайърър“. Изданието се позова на познат на Дъглас, според който актьорът съсипал черния си дроб с десетките различни медикаменти и терапии за онкологичното си заболяване. „На практика той се излекува от едното, за да скапе другото. Пиеше най-силните илачи, макар да си даваше сметка, че те могат да имат страничен ефект“, обяснява приятелят на звездата.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

За сегашните проблеми на Майкъл виновни обаче са не само лекарствата и ракът, но и вредните му навици. През годините той редовно прекаляваше с алкохола, което малко по малко съсипваше „пречиствателната станция“ на организма му. Преди да стане ясно, че има рак, бе обичайна гледка звездата да се кваси с уиски по светски събития.

Новото развитие в живота на Майкъл все пак има и донякъде позитивна страна. Заради влошеното здраве на Дъглас съпругата му Катрин Зита-Джоунс се върна с децата им в семейния им апартамент. В последните месеци актрисата бе зарязала мъжа си и упорито се говореше, че двамата са пред развод.

„Катрин сега е нонстоп до него. Двамата вече си избиха от главите всякакви планове за раздяла“, твърдят хора от обкръжението на холивудския тандем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *