Майкъл Джексън страдал от параноя преди смъртта си!

Майкъл Джексън

В седмиците преди смъртта си, Кралят на попа бил на ръба емоционално. Певецът почина през 2009 година, малко преди да се върне на сцената с шоу в Лондон.

Лос Анджелис Таймс са получили серия от имейли, изпратени от хората, които участвали в събитието. Според тях, Майкъл пропускал репетиции, едва научавал стъпките на танците и отказвал да пее.

Според писмата, звездата бил развалина и уплашен до смърт. Заключвал се в стаята си пиян и не можел да изтрезнее. Директорът на шоуто, Кени Ортега поискал професионална помощ за здравето на звездата.

Джако

Той показвал силни признаци на параноя, тревожност и мании. Като че ли в него живеели двама души. Единият се опитвал да се държи и да бъде това, което е бил, а другият бил слаб и разтревожен. В друг имейл, директорът споделил, че Майкъл не е във форма да пее и танцува едновременно.

Организаторите на концерта, AEG в момента водят дело срещу застрахователната фирма Лойдс, затова дали брокерите трябва да платят 15 милиона паунда, заради провала на концертите. Застрахователите се опитват да избегнат плащането, като изтъква, че изявленията за здравето на Майкъл били фалшиви. От друга страна, семейството на звездата обвинява AEG, че са принуждавали певецът да продължава с концертите.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XAi3VTSdTxU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *