Майкъл Джексън е жив? (видео)

Майкъл Джексън е жив?

Видео с живият Майкъл Джексън взриви Интернет. Във видеото виждаме, че от колата, което взе трупа на Майкъл Джексън , слиза човек който поразително прилича на идола, жив и здрав.

Историите около смъртта на Майкъл Джексън не отшумяват. Кралят на поп музиката, почина на 25 юни 2009 година, все още не бе изстинал трупът му когато плъзнаха слухове, че Майкъл бил инсценирал смъртта си. Но това видео е най-достоверно от всички слухове до тук. Трезвата преценка на събитията около неговата мистериозна смърт, доказва, че единственият човек, който има полза от смъртта му е самият Майкъл Джексън. Няколко месеца преди смъртта си, Джексън обяви че ще прави цели 10 концерта в Лондон, след което ще звездата планираше да започне своето световно турне.

Всички билетите бяха разпродадени в рамките на няколко минути, но за всички бе

Майкъл Джексън

очевидно, че певеца едва ли има физическата сила да направи всички тези концерти. Той е на 50 години, много болен и отдавна не е излизал пред публика. В допълнение на това банките кредитори заплашват да разпродадат имуществото му, съдебните процеси срещу него обвинявайки го в педофилия растат, растат заедно с глобите и извън съдебните споразумения. Накрая най-богатата звезда в поп музиката, краля на попа, затъна в дългове.

погребението на звездата

Следвайки логиката, единственият начин Майкъл Джексън да се измъкне с достойнство от задънената улица е да изчезне безследно. Видеото което се появи в Интернет показва, че от колата която взе трупа на звездата на Майкъл Джексън от къщата му в Лос Анджелис, спира  по пътя си към моргата и от колата слиза мъж, много приличаш на Майкъл Джексън. Лицето му не с е вижда пазено от бодигарда. Именно това накара много фенове да заподозрат, че смъртта на краля на попа е неговото последно шоу.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1N0Ogaskv88

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Майкъл Джексън е жив? (видео)"

  1. mladen cvetanov   23.02.2013 at 21:06

    maikal e bil nai dobriq pevec jalko che go osyznah sleg smyrtta mu r.i.p michael

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *