Мадона стана най-богатата жена поп изпълнител в света!

Мадона

  Кралицата на поп музиката Мадона отново показа, че е ненадмината сред колегите си. Звездата влезе в клуба на най-големите богаташи с лично състояние от 1 милиард долара. Досега с подобно постижение можеше да се похвали единствено бившият певец на „Бийтълс“ , сър Пол Маккартни.

Мадона стана милиардерка благодарение на приходите й от последните 12 месеца, възлизащи на около 360 милиона долара. Преди това певицата имаше по сметките си 700 млн. Те бяха натрупани в продължение на 30 години и оцеляха на всякакви финансови кризи, бракоразводни дела и лоши бизнес начинания.

През 2012 г. Мадона се завърна на музикалния връх с впечатляващо световно турне. Точно то е в основата на големите й финансови постъпления през изминалата година. „Ню Йорк поус“ изчисли, че концертите и дисковете със записи от тях са донесли около 300 милиона долара.

Освен това Мадж лансира успешно свой аромат който напълни сметките й с още няколко десетки милиона. Певицата инвестира и в компания за напитки и във верига фитнес салони. Отделно тя получава дивиденти и от модния си бизнес, който ръководи заедно с дъщеря си Лурдес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *