Мадона става ханъма

Мадона иска да последва приятеля си Брахим в религията
Мадона иска да последва приятеля си Брахим в религията

  Мадона е на път отново да смени религията си. 55-годишната певица от години е член на секта, в която се изучава Кабала, но заради младия си любовник Брахим Зайбат е решила да приеме неговата вяра и да стане примерна мюсюлманка.

Френският танцьор, с когото Мадж спи от почти 3 години, изповядва исляма и е ревностен последовател на Мохамед. Брахим непрекъснато говорел на певицата за написаното в Корана и с течение на времето успял да я запали.

„Строя училища в мюсюлмански държави. Освен това изучавам усърдно Корана. Смятам, че е важно човек да бъде запознат със свещените книги на различните религии“, сподели наскоро Мадона Брахим Зайбат хитовата изпълнителка в свое интервю.

Мадона е била възпитана като католичка, но през изминалите 17 години се бе отдала на Кабала. Покрай нея и цялото й семейство се посвети на това мистично учение.

„Йаман – мой приятел винаги ми повтаря – добрият мюсюлманин е добър евреин и добрият евреин е добър християнин. А аз мога да кажа, че съм съгласна напълно с него“, коментира залитанията си между религиите мегазвездата на американската поп музика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *