Мадона се държи като разгонен пубер!

Мадона иска да покаже, че още я бива за годините й

  Феновете – на Мадона са в шок. 54-годишната супер звезда е започнала да се държи крайно налудничаво и е въпрос на време егоцентризмът й да я вкара в болница за психично болни. Повод за опасенията им станаха последните изцепки на певицата, която реши да възобнови своята активност в интернет и да пуска всевъзможни снимки.

Досега Мадж бе една от малкото звезди, които до толкова държаха на своето лично пространство, че дори не притежаваха свои лични профили в мрежата. Цялата им кореспонденция с феновете бе официална и поддържана от специално наети публицисти и асистенти. Така Мадона се опитваше да изглежда сериозно и стабилно, съвсем в духа на своите години.

От няколко месеца обаче изпълнителката сериозно е започнала да лудва по новите технологии и да ги използва при всеки удобен случай. Певицата си е направила личен профил в социалните мрежи и почти ежедневно пуска в него свои снимки.

Вероятно това нямаше да е проблем, ако по-голяма част от тях не бяха твърде неуместни. Мадона редовно пуска кадри на своите гърди, задни части или такива, които оставят съмнение за еротичен привкус.

„Поведението й доста се е променило в последно време. Досега се опитваше да привлече внимание само към работата си, но изглежда вече това не и е достатъчно. Подлъга се по поведението на по-младите си колеги и сама започна да се излага коментират от обкръжението на певицата.

Те описват поведението й като характерно за разгонен тийнейджър, а не за жена на достолепните 54 години. Това обаче можело да се дължи и на факта, че певицата скоро влиза в третата възраст и хормоните й започват да се държат неадекватно. Именно на тяхното влияние се дължало и странното поведение на блондинката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *