Мадона подкрепи Барак Обама със стриптийз на сцената

Мадона показва своите партийни симпатии

  В навечерието на президентските избори в САЩ Мадона не остана безучастна към политиката. Звездата изрази подкрепата си за Барак Обама по необичаен начин и се опита да агитира феновете си да гласуват за втори мандат на чернокожия държавен глава. Мадж изписа името на президента върху голия си гръб и сътвори импровизиран стриптийз пред зрителите на свое шоу.

Разкрепостеността на 53-годишната блондинка към голотата от години не е изненада за никого. По време на концертите си в Европа тя на два пъти привлече вниманието на пресата със скандални изпълнения. Мадж първо се съблече в Истанбул, а след това и в Рим, за да подразни религиозните си критици. На спектакъла си в Ню Йорк обаче за пръв път реши да се възползва от сцената и за агитация.

Между две парчета Мадона се обърна към екзалтираната публика и свали еротично сакото си, обявявайки, че този път представлението й ще е малко по-различно. „Днес няма да ви показвам задника си. Днес ще ви покажа чувствата си“, изрева на микрофона певицата, след което вдигна блузата си, за да покаже изписания върху долната част на гърба й надпис „Обама“.

Шоуто се състоя едновременно с конгреса на Демократическата партия на САЩ, на който Барак бе номиниран официално за кандидат-президент в изборите на 6 ноември.

По време на изпълненията си звездата още няколко пъти обърна специално внимание на предстоящия вот. Тя се опита да мотивира феновете си да подкрепят сегашния президент с емоционални изказвания.

„Докато бях на турне, видях страшни неща. Видях как тикат хора в затвора, задето са хомосексуалисти, задето не изповядват „правилната“ религия или не се обличат „правилно“. Всичко това ме накара да осъзная колко много ми е провървяло, че съм се родила в САЩ, макар и тук системата да не е съвършена“, поде в една от паузите Мадона. По този начин тя окончателно затвърди впечатлението, че е решила да се включи в кампанията за преизбирането на Барак Обама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Мадона подкрепи Барак Обама със стриптийз на сцената"

  1. Honos   13.09.2012 at 21:09

    Е колко пъти ще четем едно и също !!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *