Мадона нарече Обама „ Черен мюсюлманин в Белия дом”!

певицата Обама е негър

Турнето на певицата продължава във Вашингтон и както можем да си представим и този път не се размина без изненади.

В шоуто беше внесена значителна доза политика. Певицата изрази по доста странен начин подкрепата си към Президента, като призова хората да гласуват за него, защото е „черен мюсюлманин в Белия дом”.

Според нея, има надежда в страната, той се бори за правата на гейовете: „Така че, подкрепете го!” завърши певицата.  Обама е християнин и широко е говорил за вярата си.

Коментарите на Мадона дойдоха по средата на реч, която засегна дейността на Мартин Лутър Кинг и движението за граждански права до избирането на Обама. Това не е първият път, когато Мадона споменава Президента по време на шоу.

Мадона

По-рано този месец тя му благодари, като  разкри татуирано името му на гърба си. Тя споделя, че е виждала ужасни неща- как хора влизат в затворите, защото казват мнението си, защото са гейове, защото не се обличат правилно или не изповядват точната религия. Тя осъзнава какъв късмет има, че е живее в Америка. Това разбира се не значи, че страната е идеална, има още много път за извървяване.

Тя благодари и на Господ за Мишел Обама. Поп звездата предизвикваше вълнения през цялото турне– като благодари на Гага за имитациите, слагайки свастика на челото на Марин Льо Пен, подкрепяйки Пуси Райът и брака между гейове.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YvI5TGCUsOc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *