Любов спаси Маколи Кълкин

Маколи Кълкин и Джордан
Маколи Кълкин и Джордан

Маколи Кълкин май се е измъкнал от алкохола и наркотиците, които го убиваха бавно, но сигурно. Тези дни папараци щракнаха звездата от „Сам вкъщи“ с млада дама на парижкото летище. Актьорът подари на сподвижницата си роза и бе във видимо добро състояние. За пръв път от много време насам той нямаше вид на клошар.

Маколи изпадна в дълбока дупка преди няколко години, припомнят запознати. Детето чудо на американското кино изживя много тежко раздялата с колежката си Мила Кунис, с която бяха сгодени до 2010-а. Когато двамата скъсаха, той се превърна в жив труп – започна да обикаля кръчми и барове по цели нощи, появяваше се пиян и надрусан по официални събития…

Маколи и Джордан не могат да се отлепят един от друг
Маколи и Джордан не могат да се отлепят един от друг

А щом престанаха да го канят и по светски партита, взе да се размотава в плачевен вид по улиците. Тялото му все повече заприличваше на тапициран скелет и мнозина се съмняваха дали младият актьор не е тежко болен.

Днес Маколи отново е щастлив, усмихнат и, с нормално тегло. Новата му любов явно го е извадила от депресията и е върнала желанието му за живот.

Красивата дама до Кълкин се казва Джордан и е копие на старата му тръпка Мила Кунис. Досега звездата от „Сам вкъщи“ и „Ричи Рич“ упорито я пазеше в тайна от феновете и журналистите, но тези дни реши да я посрещне на летището в Париж с роза в ръка и така стана удобна мишена на папараците.

Веднага щом изгората му кацна с полет от Ню Йорк, Маколи я хвана под ръка и я заведе на закуска в култовото заведение „Кафе дьо фльор“. Там влюбените се настаниха на маса на улицата и си размениха страстни целувки.

„Джордан е добро момиче. Точно от това имаше нужда Маколи, за да се овладее и да се замисли за бъдещето си“, коментират близки до холивудския любимец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/dYz-fXN0sfk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *