Любовницата на Принц Хари от оргията във Вегас: Хари искаше да излезе гол на улицата!

Принц Хари във Вегас

Признанията на Кери. Кралската фамилия не може да заспи спокойно. След скандала с голите снимки на Хари в хотел в Лас Вегас, сега една млада дама разказва в подробности нощта, която е прекарала с …. принц Хари, и то точно тази нощ.

Няма смисъл да уточняваме, че признанията са доста горещи. 32-годишната госпожица се казва Кери Райхерт и е прекарала около 20 минути в стаята на принца. Въпреки краткия си престой, тя е успяла да извърши доста неща. Как Кери се е озовала в тази стая? Просто. Антуражът на принца я бил довел, заедно с още дузина момичета и й предложил да празнува с принца.

И разбира се, Кери приела, за да се забавлява. Младата дама уточнява детайлите: ”Щом влязохме вътре, купонът беше в разгара си. Имаше много музика, а алкохолът се  лееше като река. Хари вече беше разсъблечен и пощурял. Правеше се, че свири на китара с билярдната щека. Дори поиска да му донесат ръкавица, за да имитира Майкъл Джексън.

Релакс във Вегас

Хари обикаляше хората и ги галеше. Беше забавно.  Залепи се чисто гол на прозореца на апартамента. Той беше господар на Вегас. В този мкомент каза: „ Виж ме Вегас, ето перлите в короната!”. Ние се целунахме, Той беше гол и с повдигнато настроение, напълно пиян. Нямаше нищо романтично, просто се забавлявахме. Той си остана джентълмен.” Противно на всички очаквания, вечерта не се превърнала в оргия. Кери се заклева в това. Все пак тя признава, че с принца са отишли по-далеч.

„Той ме хвана за ръка и отидохме в неговата стая. Първо говорехме. За армията. После разговорът затихна. Аз се съблякох. Бях с бикини. Той беше гол. Целувахме се 15 -20 минути. Докосвахме се много, но и двамата бяхме пили твърде много, за да правим любов. После спряхме. Хората влизаха и излизаха от стаята.

Той ми каза, че било страхотно, че съм била красива. Беше мило от негова страна.  После се върнахме в хола, да продължим купона и пиенето. Хората които бяха там, реагираха, все едно нищо не се е случило.” Дали е така? Това е само версията на Кери… неизвестна никому ...

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/U-vPB-z_7nc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *