Линдзи Лоън си уплътни хрущяла на носа с пластина

Линдзи Лоън

Холивудската издънка Линдзи Лоън няма да се укроти дори след всичките проблеми, с които й се наложи да се сблъска в последните няколко месеца. Тези дни блондинката отново се появи в типичния си неадекватен вид на парти, но онова, което направи по-голямо впечатление, бе променената форма на носа й.

Дали заради честите злоупотреби с кокаин Линдзи не е легнала под ножа? Това се питат феновете на звездата зърнали новата й визия.

В миналото Лоън винаги е имала остро носле със сравнително правилна форма, а сега ноздрите й изглеждат увеличени. Освен това изразителната гърбица на носния й хрущял сякаш е станала по-полегата.

Линдзи Лоън

Подобна метаморфоза е немислима без пластичен хирург и на Линдзи ще й е трудно да я представи като естествена.

В холивудските салони вече се шушука, че операцията на блондинката не е била по нейно желание, а по принуда. Не е тайна, че Лоън дълго време се бореше със зависимостта си към кокаина. В момента актрисата твърди, че е чиста от месеци, но кой ли й вярва. А и последиците от пристрастеността й са налице.

Повечето кокаинозависими развиват дефект на носния хрущял, който изтънява и се налага уплътняването на носа му с пластина. Вероятно и точно такава си е поставила и Линдзи в обонятелния орган.

ВИЖ ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *