Леонардо Ди Каприо готов за сватба?

Леонардо Ди Каприо

Връзката на Лео с модела Ерин Хедъртън се нагорещява и може би актьорът най-после е срещнал бъдещата си съпруга. Двойката излиза от скоро, но Леонардо, който и преди е излизал с модели очевидно чувства, че търсенето на невеста е дотук.

Според източници актьорът е влюбен във факта, че моделът на Victoria’s Secret е интелигентна, красива и много атлетична. Според приятели на звездата досега приятелките му са били все превзети. Но когато Лео срещнал Ерин, той си дал сметка, че е намерил не само красива жена, но и надарен атлет. Лео все избягвал въпроса за сватба,  но с момиче като Ерин, вероятно вече е намерил бъдещата булка, коментират те.  Преди да стане модел, Ерин е била почти направила кариера като баскетболна

Ерин Хедъртън

звезда. Тя и Леонардо обичат да излизат на чист въздух и да спортуват, когато са заедно. „ Лео е голям фен на баскетбола. Той има игрище в дома си в Лос Анджелис и подкрепя Лейкърс. Когато са заедно с Ерин, те или ходят по близките каньони с колелетата, или играят баскетбол“, казват запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *