Лейди Гага спечели 1 милиард долара!

Лейди Гага

  Лейди Гага съвсем скоро вече ще е официална милиардерка. Според изчисления на таблоида „Инкуайърър“ до лятото на 2013 г. певицата ще е направила първия си милиард. В момента състоянието й се изчислява на над $ 600 милиона, но тя тепърва ще прибира парите от успешното си турне, както и дивидента от продажбата на парфюми и бельо с името й.

Певицата демонстрира щедрост и се включи в няколко благотворителни инициативи. Тя е твърдо решена да помогне на съгражданите си да се възстановят бързо от урагана Санди, който наскоро опустоши Америка.

Бедствието нанесе щети за милиарди по източния бряг на Щатите, а разрушенията в Ню Йорк и Манхатън бяха значителни. Именно там е израснала и световноизвестната изпълнителка. Гага е сред първите, които се притекоха на помощ на пострадалите, и лично отдели 1 милион долара от парите си за благотворителност. Дарените от нея средства са на разположение на Червения кръст в Ню Йорк.

„Без Ийст сайд, Бруклин, Харлем и Бронкс нямаше да съм това, което съм сега. Ню Йорк е мястото, където властва нестихващата амбиция, караща те да успееш. Моля ви да приемете от мое име и от името на семейството ми това дарение. Приемете го с нашата огромна благодарност за това, че ни се даде шанс да пораснем. Искрено ви благодаря, че ми позволихте да развия своя духа. Сега ще ви помогна аз, да изградите своя наново“, обоснова жеста си изпълнителката.

Самата Гага също пострада от урагана. Нейният роден дом в Манхатън бе потопен под вода, а всички вещи на близките й – съсипани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *