Лейди Гага слиза от сцената заради болест!

Лейди Гага има нужда от почивка

  Лейди Гага не може да се похвали с крепко здраве. След като през последните години неведнъж се спекулираше, че е болна от лупус, тези дни й бе поставена нова опасна диагноза. Според лекарите нюйоркчанката има синовит, което означава възпаление на ставите.

Заради опасната болест блондинката се съгласи временно да прекрати концертната си дейност. Положението й било толкова сериозно, че Гага дори не можела да ходи нормално, та камо ли да танцува. Точно танците са най-силната страна на шоупрограмите й и без тях певицата не искала да продължава да радва почитателите си от сцената.

„Криех травмата и болките си от екипа няколко месеца, като се надявах, че ще се излекувам. Но след вчерашното ми изпълнение не мога да ходя. Надявам се, че скоро ще се справя с болестта и ще се върна при феновете си“, написа Гага в профила си в социалната мрежа.

Заради проблемите си със здравето звездата беше принудена да прекъсне концертите от световното си турне, което продължава вечб година. Колко време ще отнеме лечението и рехабилитацията засега не е известно.

През ноември 2011 г. Лейди Гага падна на сцената по време на церемонията по връчване на наградите на МТВ Европа. Тогава тя съумя да изиграе падането си като шега, но навярно именно болестта й я е направила нестабилна в ходенето. Още на концерта й в София българските фенове видяха, че хореографията на певицата е твърде сложна и тя трудно се справя с нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *