Лейди Гага се лекува с дрога

Лейди Гага
Лейди Гага

Лейди Гага не се посвени да признае публично, че пак е попаднала в плен на опиатите. Певицата се дрогирала по 15 пъти на ден и била истински пристрастена.

Лейди Гага палила по 15 цигари марихуана, за да облекчи болките си
Лейди Гага палила по 15 цигари марихуана, за да облекчи болките си

Преди да пробие в шоубизнеса Гага няколко години била зависима от кокаина. Тя стигнала дотам, че дни не напускала дома заради белия прашец. Това за което я избавило, била реакцията на баща й. Той я накарал да отиде на рехабилитация и й помогнал да се откачи от убийствения порок.

Миналата година Гага контузи тежко бедрото си. Заради травмата тя изпитвала адски болки, на които аналгинът не помагал. За да намали страданието, певицата посегнала към марихуаната. В някои дни тя дори из-пушвала по 15 цигари за облекчение.

„Когато имах проблеми с разкъсаното бедро, палех буквално през час. Болката беше толкова силна, че трябваше да намеря начин да се справя с нея“, призна изпълнителката в интервю за британско списание.

Дори след операцията, която и бе направена в началото на годината, тя не се отказала напълно от своя вреден навик. Сега обаче пуши по-малко – само вечер за забавление. „И вече не ползвам тревата за обезболяващо! В момента имам най-порядъчното поведение за последните пет години“, сподели още певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *