Лейди Гага прилапа „Невърленд“ на Майкъл Джексън!

Лейди Гага е решена на всичко,за да предпази дома на Майкъл Джексън от разруха

  Лейди Гага се зае да възроди имението на Майкъл Джексън „Невърленд“. Певицата, която е голяма почитателка на покойния поп крал, ще похарчи няколко милиона от състоянието си, за да върне блясъка на имота.

Гага сама предложила да помогне на членовете на фамилия Джексън да запазят последния дом на Майкъл. Тя научила, че родата на Джако има финансови затруднения, и пожелала да ремонтира ранчото „Невърленд“ със собствени средства. А за да не й търсят сметка защо се разпорежда с чужда собственост, тя ще купи и дял от имота.

Имението на Майкъл Джексън се простира на площ от 11 кв. км и включва парк за забавления, зоопарк, музей, кино и огромна къща. Поп кралят, който напусна този свят през 2009 г., взе мястото през 1988 г., когато бе на върха на славата си. В „Невърленд“ той вложи огромна част от състоянието си.

Уви, днес семейството на Джако няма възможност да поддържа имението и продаде голяма част от него на компанията „Колони капитал“. Майката на певеца Катрин и децата му Принц, Парис и Бланкет запазиха част от своите дялове, но функциите им в управлението са по-скоро представителни, отколкото управленски.

„Лейди Гага е обсебена от Майкъл Джексън. Тя се сприятели със сестра му Латоя и е твърдо решена да помогне за спасяването на „Невърленд“. Сдобивайки се с дял от него, Гага ще финансира ремонта на ранчото, но едва ли търси някакви финансови облаги от сделката. За нея това е просто жест към Краля на попа“, коментират приятели на ексцентричната изпълнителка пред в. „Сън“.

Сумата, която Лейдито е готова да отдели за имота на Джако, е около $ 50 млн. Това е по-малко от половината от приходите на турнето й от миналата година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *