Лейди Гага прави стая в дома си за сина на Елтън Джон!

Лейди Гага в София

Звездата, която е на турне у нас,  е предвидила специално крило в новия си дом за известния си кръщелник. Новата къща на певицата в момента се строи на гръцкия остров Крит и тя иска да има много място за сина на Елтън Джон, когато се отбие да я види.

Лейди Гага възнамерявала да оборудва цяла детска градина за малкия Закари, с голяма спалня, стая за игра и баня, която да гледа към морето. Дори тапетите и леглото са готови. Елтън и партньорът му Дейвид Фърниш посрещнаха сина си Закари Фърниш Джон на 25 декември 2010, след като бе роден от сурогатна майка. Гага наскоро разкри как обожава да глези кръщелника си, когото намира за изключително красиво дете, а семейството на Елтън Джон било много щастливо, според звездата.

Лейди Гага

Каква ще бъде стаята можем само да гадаем. Екстравагантната звезда, при пристигането си у нас, спретна истински театър. От летището цъфна двойничка на изпълнителката и хвърли в заблуда събралите се фенове. Копието раздаде автографи и обели няколко думи със светските журналисти, след което се метна на лимузината, която спря на разстояние от тълпата фенове. След това се появи истинската Лейди Гага и седна в лимузината.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ng3tdZpWKIw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *