Лейди Гага повръща на концерта си в Румъния! Май е бременна!

Лейди Гага

  След страхотното шоу, което направи у нас, Лейди Гага е омаломощена. Американската супер звезда уж направи кратка пауза след концертите си в Азия и Австралия, за да си поеме дъх преди европейската част от турнето си, но почивката не успяла да я зареди с нови сили. На концерта си в Румъния певицата едва не рухна от изнемога на сцената.

В северната ни съседка Гага се изяви пред 35 000 верни фенове и за кратко остави у тях съмнението, че може и да не довърши спектакъла си. След няколко изпълнения звездата изхвърча от сцената без никакви обяснения и се завърна омърлушена и измъчена няколко минути по-късно. В типичния си стил, тя призна каква е била причината за странното й поведение и се извини на почитателите си.

„Отидох отзад, за да повърна и не исках да виждате това. Случва се понякога“, обяви блондинката и продължи участието си. Публиката обаче остана силно притеснена след инцидента. До края на шоуто Гага опита да си върне увереността и енергията, но така и не успя. И все пак тя съумя да изпълни цялата си програма.

Здравословният проблем на певицата предизвика доста слухове. Според един от тях звездата може и да е бременна.

Преди време тя призна, че е безумно влюбена в актьора Тейлър Кини от „Дневниците на вампира“. В последната година двамата се разделиха веднъж, но после пак се събраха и обявиха, че искат да се оженят до края на 2012-а. Гага дори вече е измислила име за бъдещото им бебе твърдят запознати.

Поп звездата и Кини се срещнаха за пръв път на снимките на клипа към парчето „You and I“. Романът им пък беше официално разкрит, след като прекараха заедно Коледа в Калифорния. Тогава папараците ги сгащиха да се радват един на друг в къща на плажа.

Наскоро Гага и Тейлър празнуваха годишнината на връзката си в чикагски ресторант с четирима приятели. Компанията хапна обилно стриди и хайвер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *