Лейди Гага и гаджето й Тейлър Кини ще се женят тайно

Лейдито и Тейлър са гаджета от година и половина

  Лейди Гага е решила да стане примерна съпруга и готви сватба с гаджето си – актьора Тейлър Кини, с когото излиза от близо 2 години. Венчавката трябва да е през лятото, но засега всичко около тържеството се пази в пълна тайна.

Новината за предстоящата сватба на Гага бе неволно изпусната от нейна близка. Приятелката на ексцентричната изпълнителка – диджей Старлайт, издаде в свое интервю, че брачната церемония се подготвя от месеци и ще се състои още това лято.

Тя обаче не разкри повече подробности, защото се усети, че е сътворила гаф.

„Двамата са много щастливи заедно и отдавна обмислят тази крачка в живота си. Гага е сигурна, че Тейлър е мъжът за нея. В началото всички се опитваха да я убедят, че Кини е просто едно разглезено лице от екрана, но той я заслужи с поведението си“, заявила диджей Старлайт пред журналистите, след което пожелала да смени темата.

Изказването й накара журналистите да се разровят за детайли около предстоящото събитие. Медиите установиха, че Тейлър си е направил така графика за лятото, че да не е ангажиран със снимки. Гага също си била запазила няколко свободни седмици – вероятно за да може да се отдаде на романтичен меден месец с любимия си.

Певицата и актьорът са гаджета от септември 2011 г., но се познават отпреди това.

Няколко месеца преди да се залюбят, двамата работеха съвместно по видеоклип на Гага.

По време на световното й турне миналата година ексцентричната лейди се раздели за кратко с Тейлър.

След като изпълнителката се прибра в Америка обаче, с гаджето й пак се събраха и връзката им стана по-силна от всякога.

Близки до Гага издават, че напоследък тя все по-често прекарва времето си в Чикаго, където живее и половинката й. Възстановяващата се от операция на бедрото звезда се била нанесла в апартамента на Кини.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *