Лейди Гага иска бебе и сватба!

Лейди Гага иска сватба и бебе в най-скоро време

Изглежда в шеметната и меко казано екстравагантна певица Лейди Гага все пак има нещо човешко, макар то да идва в повече на приятеля й  – актьора Тейлър Кини.  Световноизвестната певица яко натискала приятеля си, че им е време да минат под венчилото и да имат свои деца вече. Приятелят на скандалната изпълнителка е по – познат у нас покрай ролята си  на върколака Мейсън Локууд в сериала с  участието на актрисата от български произход Нина Добрев “ Дневниците на вампира“.

Откакто е с Тейлър Кини, Лейди Гага се замечта за семейство

Според запознати най – накрая Лейди Гага е съзряла и с цялото си сърце искала с актьора Тейлър Кини да станат родители. Скандалната певица вече дори била измислила име на бъдещето си момиченце или момченце и искала то да се появи на бял свят максимум до края на годината.

Пред свои близки Лейди Гага споделила, че сватбата можела и да почака, но не и децата. От обкръжението на Лейди Гага издават, че желанието й да стане  майка е изключително ново за нея и явно е породено от факта, че тя е истински влюбена в  Тейлър Кини и иска двамата да създадат здраво и щастливо семейство.

Лейди Гага заби Тейлър Кини, като първо го вербува да участва в неин клип! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *