Лейди Гага бори стреса гола

Лейди Гага гола
Лейди Гага

Лейди Гага лудна напълно Американската супер звезда реши да покаже на целия свят как бори стреса с нова ексцентрична терапия. Уж лечебният метод е измислен от сръбкинята Марина Абрамович, която е известна с щурите си хрумвания и представления.

Заради Марина Гага се съгласи да захвърли дрехите си и да бъде снимана дибидюс в рекламен клип. Видеото трябва да помогне на сръбкинята да набере средства за създаване на Институт по арт Пърформънси в Ню Йорк, който ще е нещо като секта. Там хора ма всякаква възраст ще се учат как да изразяват себе си.

Певицата е обсебена от Марина Абрамович
Певицата е обсебена от Марина Абрамович

Самата Гага е преминала през обучението на Абрамович. В клипа тя прилага няколко упражнения, създадени от Марина за пречистване от негативните влияния борба със стреса. Изпълнителката е без нито една дреха по себе си и показва части от тялото си, които напоследък пазеше далеч от очите на непознати.

Техниките, които звездата практикува, включват изговарянето на звука „А“ възможно най-продължително време, носенето на жълти рога върху очите, стоенето в река, докато капки дъжд ромолят по тялото, прегръщането на огромен кристал… Минералите, впрочем, заемат много важно място в методиката на Абрамович. Едно от упражненията включва струпване на планински кристали около главата, които изсмукват отрицателната енергия и премахват влиянието на лошите хора.

Лейди Гага голаСръбкинята и Гага се запознаха преди няколко години на маратон за четене на научнофантастичния роман „Соларис“. Днес влиянието на Марина над певицата е огромно и това притеснява и феновете, и близките на мегазвездата.

Лейди Гага показва част упражненията, които е усвоила от сръбкинята
Лейди Гага показва част упражненията, които е усвоила от сръбкинята

Славата на Абрамович в Америка е съмнителна. Тя нашумява още през 70-те години с шантавите си сеанси, по време на които участниците си нанасят телесни повреди.

Гага не е единствената знаменитост, която югославянката хипнотизира с упражненията си

Сред известните приятели на Марина е и рапърът Джей Зи.

Само за няколко часа след пускането на клипа с ексцентричната лейди средства за Института по арт пърформънси бяха дарили над хиляда души. Сумата, която се бе събрала, възлизаше почти на четвърт милион долара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *