Раздяла! Анна Курникова разкара Енрике Иглесиас!

Анна Курникова и Енрике Иглесиас
Анна Курникова и Енрике Иглесиас

  Руската тенисистка Анна Курникова отново е сама, твърди авторитетно светско списание. Според изданието красавицата била шута на своя дългогодишен приятел Енрике Иглесиас, понеже той се дърпал за брак.

Само преди месец плъзна слух, че двамата са насрочили дата за сватба и са направили таен годеж. В последния брой на списанието обаче се твърди, че певецът не е искал ръката на тенисистката и именно отказът му да стане баща и съпруг Анна Курникова  и Енрике Иглесиасдовел до раздялата.

Курникова не желаела повече да чака и съобщила на Енрике, че го напуска. Така връзката им приключила безславно след 12 години съвместен живот.

И все пак, докато новината за раздялата не бъде потвърдена официално, никой не бива да отписва рускинята и Иглесиас като двойка. Нищо чудно информацията за разлъката им да е поредната партенка и в нея да няма много достоверност.

Та нали в последните десетина години кратно се коментираше, че Анна и Енрике са скъсали, но въпреки спекулациите връзката им се оказваше стабилна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *