Крис Браун в новия си албум: Горд съм, че пребивам жени, страхотно е!

Крис Браун

В Лондон последният албум на звездата се продава със специално предупреждение.

Противно на други подобни надписи, предизвикващи внимание върху темите или езика на албумите, този стикер гласи : „ Не купувайте този албум! Този човек бие жени”. 23-годишния R&B изпълнител биеше бившето си гадже Риана през 2009, а наскоро се оказа, че е замесен и в други инциденти.

Друга полемика, която предизвика Браун преди дни бе, когато показа новата татуировка на врата си, изобразяваща лице на жена, с удари и разкъсвания.

Крис Браун поступваше и Риана

И певецът и този, който е направил татуировката настояват, че това не е Риана, както някои помислиха, а просто мексикански череп. С всички събрани черни точки, обаче, Крис Браун се старае да изчисти имиджа си.

Според MTV, той посещавал жертви на домашно насилие на благотворителен фестивал в Лос Анджелис миналата седмица. Певецът споделя, че смята че всички фенове, приятели и близки са прави да му дадат втори шанс и сега той работел упорито, за да ги накара да се гордеят с него.

Албумът му „Fortune“ започна като номер едно в класациите със 135 000 продадени копия първата седмица през юли, досега обаче са продадени само 284 000 копия.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QOowQeKyNkQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *