Китайският модел Тинглан Хонг роди дете от Хю Грант!

Хю Грант с майката на двете си бебета Тинглан Хонг, с която уж се бе разделил

  Британският актьор Хю Грант не обича да се обвързва за дълго, но това не му пречи да се радва вече на две деца. Блондинът е станал баща за втори път на възраст 52 години, но този път с гордост го разгласи. Хю бил изключително развълнуван, че този път наследникът му е от мъжки пол, след като вече си има момиченце.

Звездата от „Бриджит Джоунс“ има 18-месечна дъщеря, която се казва Табита и се появи след негова краткотрайна авантюра с китайския модел Тинглан Хонг. Бебето бе пазено в тайна няколко месеца, тъй като двамата му родители се бяха разделили още преди да стане известна бременността на майката. След това обаче Гранд реши да обезпечи наследницата си и купи къща за нея в близост до дома си, в която тя да живее с бившата му приятелка. Това навярно оказало голямо влияние върху отношенията му с 33-годишната Тинглан, с която започнали да се виждат почти всеки ден. Така малко по малко отново започнали да се държат като двойка и се стигнало до втората бременност на красавицата.

Бременната Тинглан Хонг

„Много съм развълнуван, че дъщеря ми ще си има братче. Обожавам ги и двамата до най-висока степен. Освен това те имат една наистина страхотна майка“, бе единственото изявление на Гранд по повод щастливото събитие.

Засега не е известно дали актьорът и китайката имат сериозна връзка. След раждането на дъщеря им през септември 2011 г. той описа отношенията им като мимолетна афера, но не пожела двамата да продължат като двойка.

„Тя е добър човек, забавна е, умна е“, бе единственият коментар на Хю за майката на децата му до този момент. По всичко личи обаче, че китайката е успяла да влезе под кожата на актьора и нищо чудно скоро двамата да оповестят официално събирането си като двойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *